Trabzonspor o toplantıya katılmadı!

Kulüpler Birliği Vakfı'nın olağan toplantısı yapıldı.Haliç Kongre Merkezi'nde bugün saat 13.00'te başlayan toplantıda kulüplerin en önemli gündem maddesi, mevcut gelir kaynaklarına yenilerini eklemek oldu. Kulüpler, Göksel Gümüşdağ başkanlığında maçların

Trabzonspor o toplantıya katılmadı!

Kulüpler Birliği Vakfı'nın olağan toplantısı yapıldı.

Haliç Kongre Merkezi'nde bugün saat 13.00'te başlayan toplantıda kulüplerin en önemli gündem maddesi, mevcut gelir kaynaklarına yenilerini eklemek oldu. Kulüpler, Göksel Gümüşdağ başkanlığında maçların naklen yayınları, yani havuz sistemi gibi konuları masaya yatıracak ve yeni gelir kaynakları için projeleri değerlendirecek. Toplantıda, 18 kulüpten sadece Fenerbahçe ve Trabzonspor'un temsilcileri yer almadı.

Kulüpler Birliği Vakfı ve İstanbul Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın toplantının içeriğine ve alınan kararlara dair detaylı bir açıklama yapması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor