Trabzonspor o sistemde değişiklik yapıyor

Trabzonspor Yönetim Kurulu, prim sisteminde değişikliğe gidiyor.Buna göre bir havuz kurulacak ve bundan böyle galibiyet primlerinin bir bölümü bu havuza yatırılacak. Havuzda toplanan paralar sezon sonunda elde edilecek başarıya göre oyunculara dağıtılacak

Trabzonspor o sistemde değişiklik yapıyor

Trabzonspor Yönetim Kurulu, prim sisteminde değişikliğe gidiyor.

Buna göre bir havuz kurulacak ve bundan böyle galibiyet primlerinin bir bölümü bu havuza yatırılacak. Havuzda toplanan paralar sezon sonunda elde edilecek başarıya göre oyunculara dağıtılacak. Bugüne kadar kazanılan maçların ardından belirlenen primin tamamı oyuncuların hesabına yatırılıyordu. Yönetim bu planla oyuncuların bireysel performansını yükseltmeyi hedefliyor.

BAŞARILI OLANA EKSTRA PRİM

Genel sekreter Köksal Güney, başarıya dayalı prim sistemi kuracaklarını belirterek, "Oyuncularımız yine maç başı primlerini alacak. Ancak sezon sonu gösterdikleri başarıya göre havuzdan ekstra prim alacaklar" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor