Trabzonspor neler çekti neler!

Trabzonspor, Lizbon'da bir çok sıkıntıyla karşılaştı.Maçın oynandığı Estedio de Luz Stadı'nda internet hattı bulunmaması Türkiye'den gelen gazeteciler için büyük sıkıntı yaratırken, Benfica kulübü yetkilileri kaptan Tolga Zengin'in toplantı salonunda, bas

Trabzonspor neler çekti neler!

Trabzonspor, Lizbon'da bir çok sıkıntıyla karşılaştı.

Maçın oynandığı Estedio de Luz Stadı'nda internet hattı bulunmaması Türkiye'den gelen gazeteciler için büyük sıkıntı yaratırken, Benfica kulübü yetkilileri kaptan Tolga Zengin'in toplantı salonunda, basın toplantısı yapmasına izin vermeyince ipler iyice gerildi. Kulüp yetkilileri, Benfica'nın temsilcilerine, "İstanbul'da görüşürüz" şeklinde tepki koydu. Dönüş yolunda ise Trabzonsporlu futbolcular uçağa binmek için havalimanı içerisindeki en son kapıya yönlendirildi. Sadece bir polis memuru 75 kişilik kafilenin pasaportlarını onaylarken, bazı gazetecilerin malzemelerinin uçağa alınmasında sıkıntı çıkartıldı. Bu arada sabahın erken saatlerinde Trabzon Havalimanı'na gelen futbolcular takım otobüsünün gelmesini beklemeyerek, yorgun oldukları için taksilerle evlerine geçti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor