Trabzonspor nefesleri kesecek

Antalyaspor ile İmaj Medya tarafından bu yıl ilk kez organize edilen Antalya Cup, Mardan Spor Kompleksi'nde yapılacak. 8-12 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek turnuvada Trabzonspor, Antalyaspor, Nürnberg ve SC Heerenveen takımları mücadele edecek. İmaj

Trabzonspor nefesleri kesecek
Antalyaspor ile İmaj Medya tarafından bu yıl ilk kez organize edilen Antalya Cup, Mardan Spor Kompleksi'nde yapılacak. 8-12 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek turnuvada Trabzonspor, Antalyaspor, Nürnberg ve SC Heerenveen takımları mücadele edecek. İmaj Medya sorumlusu Ahmet Nakkaş, bu yıl iki ayrı turnuva düzenlemeyi amaçladıklarını belirterek, ''Birinci Antalya Cup'a Trabzonspor, Antalyaspor, Nürnberg ve SC Heerenveen takımları katılacak. İkinci Antalya Cup'a katılacak takımlarla görüşmelerimiz sürüyor. Antalya Atatürk Stadı'nda oynanacak ikinci turnuvaya katılan takımlar, önümüzdeki hafta netleşecek'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor