Trabzonspor nefes aldı!

Transfer döneminin hızlı takımlarından Trabzonspor, bir taraftan kadrosunu güçlendirirken, bir taraftan ise değerini bulan oyuncularının satışına izin vererek ekonomik olarak rahat hareket etmek istiyor.Bordo-mavililer Olcan Adın, Adrian ve Henrique'nın s

Trabzonspor nefes aldı!

Transfer döneminin hızlı takımlarından Trabzonspor, bir taraftan kadrosunu güçlendirirken, bir taraftan ise değerini bulan oyuncularının satışına izin vererek ekonomik olarak rahat hareket etmek istiyor.

Bordo-mavililer Olcan Adın, Adrian ve Henrique'nın satışlarından kasasına hatırı sayılır bir para sokarak, transfer döneminde rahat bir nefes aldı. 

Gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmanın planlarını yapan Trabzonspor, bir taraftan kadrosuna yeni isimler katarken, diğer taraftan ise değerini bulan oyuncularını elden çıkartarak ekonomik sıkıntı yaşamamak istiyor. Adrian, Henrique ve Olcan Adın'ın satışlarından dolayı kulübe hatırı sayılır bir para girişi yapan Karadeniz ekibi, kulübe kazandırdığı oyuncuların transferlerine de bu doğrultuda yön veriyor.

Bordo-mavililer Adrian, Henrique ve Olcan'ın satışından 12 milyon Euro civarında gelir elde etti. Adrian'ı, Suudi Arabistan'ın Al-Nassr takımına 3 milyon 250 bin Euro karşılığında satan Trabzonspor, Paulo Henrique'yi de 4 milyon Euro'ya Çin'in Shanghai Greeland takımına verdi. Bordo-mavililer sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalan Olcan için de Galatasaray'la 4 milyon 600 bin Euro gibi bir rakama anlaşırken, transfer görüşmeleri KAP'a bildirildi. Karadeniz ekibi, bu 3 oyuncunun satışından kasasına 36 milyon TL'ye yakın bir para girdisi yaparak, rahat bir nefes aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler