Trabzonspor neden açıklama yaptı

Şike soruşturması kapsamında Trabzonspor Divan Kurulu’nun dün yaptığı deklerasyon kamuoyunda geniş yankı bulurken, bordo mavili kulübün divan kurulu Başkanı Ali Özbak, böylesine bir açıklamayı neden yaptıklarını anlattı.Özbak, “Trabzonspor olarak şike sor

Trabzonspor neden açıklama yaptı

Şike soruşturması kapsamında Trabzonspor Divan Kurulu’nun dün yaptığı deklerasyon kamuoyunda geniş yankı bulurken, bordo mavili kulübün divan kurulu Başkanı Ali Özbak, böylesine bir açıklamayı neden yaptıklarını anlattı.

Özbak, “Trabzonspor olarak şike soruşturması kapsamında sürekli vurgulanıyoruz. Üyelerimiz  ve taraftarlarımız ise bu konuda bir açıklama bekliyor. Sürekli Trabzonspor’un gündeme getirilmesi camiamızda rahatsızlık yarattı. Biz mağdur olan bir kulüp olarak ve kulübümüzün masumiyetine kesin kanaat getirdiğimiz için dünkü açıklamayı yapma gereği hissettik” dedi. 

SAVCI YÖNETİCİMİZE “NEDEN BALIK İFADESİNİ SÜREKLİ KULLANIYORSUN” DİYE SORMUŞ
Ali Özbak, “Üyelerimiz bize ‘neden susuyorsunuz’ diyorlar. Biz kaybeden tarafız. Biz kaybetmişsek biz de bir şey aranmasına gerek yoktur. Arkadaşlarımız sorgulamaya gitti. Kimse önümüze somut bir şey koyamadı.

Örneğin bir yönetim kurulu arkadaşımıza savcı ‘balık sözünü neden çok kullanıyorsunuz’ diye sormuş. Ancak arkadaşımız deden balıkçı. Trabzonspor’un bu konularda hiçbir dahlî yoktur. Sürekli olarak Trabzonspor’un ismi gündeme getiriliyor. Trabzonspor ne yapmış. Masumdur” diye konuştu.

SORGULANAN SÜREÇ FENERBAHÇE’NİN ÇIKIŞ YAPTIĞI SÜREÇ
Fenerbahçe’nin istatistiklerini neden gündeme getirdiği konusuna da değinen Ali Özbak, “Fenerbahçe ilk yarı ve ikinci yarı istatistiklerine baktığımızda 33’e 49 yapmış, tarihi bir rekor kırmış. Yorumlayan arkadaşlarımız buna dikkat etsin.

Biz Trabzonspor olarak ikinci yarıda geri düştük. Fenerbahçe ileri çıktı. Hadise de bu süreçte sorgulanıyor. Sorgulanan süreç bu. Biz bu nedenle mağdur olduk diyoruz” dedi.

FENERBAHÇE YÖNETİMİNDE TEDİRGİNLİK VAR
Ali Özbak, “11 Temmuz’da önce Kulüpler Birliği Vakfı sonrasında Futbol Federasyon’u bir toplantı yaptı. Kulüpler Birliği Vakfı bütünlük içerisinde hareket edilmesi kararı aldı. Federasyon da lig ve Süper Kupa takviminin aynen uygulanacağını söyledi.

Burada 17 kulübün bulunduğu ortamda Federasyon’a teşekkürü Fenerbahçe Yönetim Kurulu yaptı. Biz  ya da Galatasaray yapmadı da Fenerbahçe yaptı. Endişe duydukları için. Bir tedirginlikleri vardı” diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor