Trabzonspor ne kadar forma sattı?

Yaptığı yıldız transferlerle dikkat çeken Trabzonspor, şu ana kadar 30 bine yakın forma sattı.Forma satışları futbol kulüplerinin en büyük gelir kaynaklarından biri haline gelirken, Avrupa kulüpleri yaptığı forma satışlarıyla transfer bütçelerini karşılıy

Trabzonspor ne kadar forma sattı?

Yaptığı yıldız transferlerle dikkat çeken Trabzonspor, şu ana kadar 30 bine yakın forma sattı.

Forma satışları futbol kulüplerinin en büyük gelir kaynaklarından biri haline gelirken, Avrupa kulüpleri yaptığı forma satışlarıyla transfer bütçelerini karşılıyor. Spor Toto Süper Lig ekiplerinden  Galatasaray ve Beşiktaş yıllık forma satış hedefini 500 bin dolayında belirlerken,Trabzonspor da bu yıl oldukça yüksek rakamları hedefliyor. 


Yaptığı transferler ile gündemden düşmeyen Trabzonspor'da, forma satışları da tavan yaptı. Satışa sunulduğu günden bu yana yaklaşık 30 bin civarında forma satan bordo-mavili ekip, 119 TL’den satışa sunulan yeni sezon formalarından ciddi bir gelir sağlamayı istiyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor