Trabzonspor M.P’a sevindirici haber

Trabzonspor M.P’ın Türkiye Basketbol Ligi 16. Haftasında karşılaşacak olan Torku Konyaspor'da beklenmedik bir gelişme oldu ve Joshua Mayo'nun Türkiye'ye girişi yasaklandı, bunun üzerine sözleşmesi feshedildi.Verilen aradan dolayı Londra'ya giden Mayo,c um

Trabzonspor M.P’a sevindirici haber

Trabzonspor M.P’ın Türkiye Basketbol Ligi 16. Haftasında karşılaşacak olan Torku Konyaspor'da beklenmedik bir gelişme oldu ve Joshua Mayo'nun Türkiye'ye girişi yasaklandı, bunun üzerine sözleşmesi feshedildi.Verilen aradan dolayı Londra'ya giden Mayo,c umartesi günü İstanbul'a geldi ancak havaalanında polis Türkiye'ye girmesine izin vermedi.

Edinilen bilgiye göre Konyasporlu yöneticiler ilgililerle temasa geçti ancak sorunun halledilmesinin mümkün olmadığı yanıtı ile karşılaştı. Yöneticiler, Mayo'nun ülkeye giriş yasağı ile ilgili nedenleri bilmediklerini ifade ettiler.

Konyaspor Kulübü resmi internet sitesinden şu açıklamayı yaptı:

"Takımımızın Amerikalı oyuncusu Joshua Mayo ile kulübümüz arasındaki sözleşme tarafımızdan feshedilmiştir.

Ligde ilk yarının sona ermesinin ardından verilen arada tatil için ülkesine giden oyuncumuz Joshua Mayo, dönüşünde Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin koymuş olduğu yasak nedeniyle Türkiye'ye giriş yapamamıştır. Takımımızda forma giydiği 15 maçta performansından son derece memnun olduğumuz ve gelecek sezon için de kendisi ile çalışmak istediğimiz halde oyuncumuzun yaşadığı bu durum yüzünden kulübümüz hukuki ve yasal haklarını kullanarak kendisinin sözleşmesini tek taraflı olarak feshetmiştir. Joshua Mayo'nun kulübümüzden herhangi bir alacağı da bulunmamaktadır denildi. 

Mayo ligin ilk yarısında 16.3 sayı, 4.7 asist ile takımın en önemli parçalarından biri olmuştu.

Basketbol  Liginin ilk yarısında rakibine76-70  mağlup olan Trabzonspor M.P yaşanan bu gelişme üzerine Konya deplasmanında elini galibiyet için güçlendirmiş oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler