Trabzonspor M.P potada mağlup

Basketbol Ligi'nde Trabzonspor Medical Park, kendi sahasında Darüşşafaka Doğuş'a 67-75 yenildi.Karşılaşmanın ilk periyoduna hızlı başlayan Trabzonspor Medical Park ilk saniyelerde bulduğu atışlarla durumu 6-0 yaptı. Daha sonraki dakikalarda oyunu dengeley

Trabzonspor M.P potada mağlup

Basketbol Ligi'nde Trabzonspor Medical Park, kendi sahasında Darüşşafaka Doğuş'a 67-75 yenildi.

Karşılaşmanın ilk periyoduna hızlı başlayan Trabzonspor Medical Park ilk saniyelerde bulduğu atışlarla durumu 6-0 yaptı. Daha sonraki dakikalarda oyunu dengeleyen Darüşşafaka Doğuş, periyodun bitimine 2 dakika kala öne geçerek durumu 18-14 lehine çevirdi.

Kalan sürede de etkili oyunu sürdüren Darüşşafaka Doğuş birinci periyodu bordo-mavili takım karşısında 22-14 önde tamamladı.

İkinci periyoda 3 sayılık basketlerle başlayan Trabzonspor Medical park, periyodun 2. dakikasında farkı 4 sayıya indirdi: 20-24.

Ard arda basketler bulan Trabzonspor, periyodun bitimine 5 dakika kala durumu eşitledi: 28-28.

Bu dakikadan sonra oyunda tekrar üstünlüğü ele geçiren Darüşşafaka Doğuş, bulduğu basketlerle devrenin bitimine 2 dakika kala farkı 8 sayıya çıkardı, 40-32. Bordo-mavililer ise kalan sürede bulduğu 4 sayı ile soyunma adasına  36-40 yenik gitti.

Karşılaşmanın, 3. periyoduna etkili bir oyun ile başlayan Darüşşafaka Doğuş, üst üste bulduğu basketlerle bitime 6 dakika kala farkı 10 sayısa çıkararak skoru 53-43 yaptı.

Sonraki dakikalarda da etkili  oyununu sürdüren Darüşşafaka Doğuş, baştan sona üstün olduğu periyodu 63-49 önde kapattı.

Karşılaşmanın son periyodu ise karşılıklı basketlerle başladı. Karşılaşmanın bitimine 3 dakika kala farkı 11 sayıya indiren bordo-mavililer, seyircinin de desteği ile etkili olmaya başlayınca Darüşşafaka Doğuş baş antrenörü Oktay Mahmuti mola aldı.

Moladan sonra Trabzonspor'un hızını kesen Daruşşafaka Doğuş, karşılaşmayı 75-67 kazandı.

Salon: Hayri Gür

Hakemler: Erşan Kartal, Özlem Yalman, Mehmet Şahin

Trabzonspor Medical Park: Bost 8, Hardy 23, Stipanovic 10, Alper Saruhan 5, Nusret Yıldırım, Velıckovıc 17, Marshall, Ivanov 2, Can Altıntığ, Yunus Akçay 2

Darüşşafaka Doğuş: Farmar 14, Vıdmar 13, Lucas 9, Shurna 10, Hüseyin Göksenin Köksal 9, Erbil Eroğlu, Temin Türen, Seıbutıs 8, Greer, Emral Kurtoğlu 2, Ersin Dağlı 10

1. periyot: 14-22

Devre: 36-40

3. periyot: 49-63

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler