Trabzonspor moralli bitirmek istiyor

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısının son maçında deplasmanda Balıkesirspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, devre arasına moralli girmek istiyor. Ligde, bu sezon yaptığı transferlerin karşılığını puan sıralamasında alamayan Trabzonspor, deplasmanda oyna

Trabzonspor moralli bitirmek istiyor

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısının son maçında deplasmanda Balıkesirspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, devre arasına moralli girmek istiyor. 

Ligde, bu sezon yaptığı transferlerin karşılığını puan sıralamasında alamayan Trabzonspor, deplasmanda oynayacağı Balıkesirspor maçını kazanarak devreyi 3 puanla kapatmanın hesaplarını yapıyor. Bu sezon deplasmanda tek galibiyetini Galatasaray'a karşı alan Karadeniz ekibi, kırmızı-beyazlı ekip ile oynayacağı maçı kazanarak sahasında Eskişehirspor'a 4-1 kaybettiği maçı unutturarak devre arasına girmeyi planlıyor.

LİGDE 39 YIL SONRA KARŞILAŞACAKLAR
Trabzonspor ile Balıkesirspor 39 yıllık bir aranın ardından Spor Toto Süper Lig'de ilk kez karşı karşıya gelecekler. Ligde ilk kez 1975-76 sezonunda karşılaşan iki takımdan Trabzonspor evinde rakibini 3-0 mağlup ederken, deplasmanda oynadığı maçta ise golsüz berabere kalmıştı. 2013-2014 sezonunda ise Balıkesirspor'un PTT 1. Lig'de mücadele ettiği dönemde Ziraat Türkiye Kupası'nda bordo-mavililer rakibine 3-1 mağlup olmuş ve kupaya veda etmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor