Trabzonspor medyayı uyardı!

Trabzonspor zirve yarışını sürdürürken medyada yer alan bazı yorum ve değerlendirmeler üzerine bu akşam toplanan yönetim kurulu bir açıklama yaptı.Açıklamada şu görüşlere yer verildi: "Turkcell Süper Ligi'nin 22. haftasının geride kaldığı şu günlerde medy

Trabzonspor medyayı uyardı!

Trabzonspor zirve yarışını sürdürürken medyada yer alan bazı yorum ve değerlendirmeler üzerine bu akşam toplanan yönetim kurulu bir açıklama yaptı.

Açıklamada şu görüşlere yer verildi:

"Turkcell Süper Ligi'nin 22. haftasının geride kaldığı şu günlerde medyada özellikle oyuncularımız konusunda yer alan bazı değerlendirmeler ve yorumlar dikkati çekmektedir. Gerek övgüde gerekse de eleştiride aşırıya kaçan bu tarz değerlendirmeler takımımızın konsantrasyonunu olumsuz yönde etkilemektedir. Örneğin bir müsabakada gol atan sporcumuz o karşılaşma sonrasında büyük övgüler alırken skor üretemediği bir müsabakanın ardından yerden yere vurulabilmektedir. Bu yaklaşım bizim açımızdan kabul edilebilir bir bakış açısı değildir. Bu vesileyle değerli medya mensuplarımızın ve ekran yorumcularının söz konusu abartılı görüşlerden kaçınarak daha sağduyulu ve futbolun gerektirdiği temel değerler çerçevesinde yorumlarda bulunması, yönetim kurulu olarak özellikle dileğimizdir. Bu konuda tüm kesimleri duyarlı olmaya davet ediyor, görüşlerimizi konuyu kamuoyunun bilgisine sunuyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor