Trabzonspor Masada Kazandı

Bursaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz yaptığı haftalık basın toplantısında, Trabzonspor maçındaki oyunlarından memnun olduğunu  belirterek, kendilerine destek veren taraftarlarada teşekkür etti. Trabzon Güçlü Lobisiyle Az Ceza Aldı Trabzonspor-Sivassp

Trabzonspor Masada Kazandı

Bursaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz yaptığı haftalık basın toplantısında, Trabzonspor maçındaki oyunlarından memnun olduğunu  belirterek, kendilerine destek veren taraftarlarada teşekkür etti.

 

Trabzon Güçlü Lobisiyle Az Ceza Aldı

 

Trabzonspor-Sivasspor maçında yaşanan olaylarla ilgili olarak Vestel'in Manisaspor'un sponsorluğundan çekilme kararı ile ilgili değerlendirmelerde de bulunan Korkmaz şunları söyledi.


 ''Trabzonspor sahada kaybetti ama güçlü lobisiyle az ceza aldı ve maçı tekrar oynayacak. Buna tepki olarak saygınlığı olan, büyük bir şirket olan Vestel, Manisaspor'dan sponsorluğunu çekti. Daha önce de Manisa'da buna benzer bir olay olmuştu, daha ağır ceza aldılar. Bu tür şeyler üzücü. Bu da gösteriyor ki; Bursaspor'un güçlü bir lobisi olmalı. Birlik ve beraberlik içinde bunu sağlamalıyız. Karşılaşma 90 dakika oynanıyor, bunun için 900 dakika çalışıyoruz. Emeğimizin çalınmasını engellemeliyiz, basit düdükler çalınmamalı.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor