Trabzonspor Malouda'yla anlaştı!

Trabzonspor kulübü, Fransız futbolcu Malouda'nın "Geleceğe dönük alacaklarım için bir talebim yok. Geldiğim gibi gitmek istiyorum" teklifini kabul etti.Trabzonspor’un Chelsea'den büyük umutlarla transfer ettiği ve statta taraftarlar önünde imza attırdığı

Trabzonspor Malouda'yla anlaştı!

Trabzonspor kulübü, Fransız futbolcu Malouda'nın "Geleceğe dönük alacaklarım için bir talebim yok. Geldiğim gibi gitmek istiyorum" teklifini kabul etti.

Trabzonspor’un Chelsea'den büyük umutlarla transfer ettiği ve statta taraftarlar önünde imza attırdığı Fransız futbolcu Florent Malouda ile kulübün yolları ayrılıyor. Malouda’nın avukatları aracılığıyla Trabzonspor kulübüne bir yazı gönderdiği ve, "Geleceğe dönük hiçbir talebim yok. Alacağım da yok. Geldiğim gibi gitmek istiyorum" dediği öğrenildi. Trabzonsporlu yöneticilerin de oldukça sıcak baktığı bu teklif sonucunda prosedürler tamamlandıktan sonra Malouda’nın sözleşmesi feshedilecek. Yıllık 2 milyon 500 bin Euro garanti ücretle oynayan Malouda Trabzonspor ile 26 maça çıktı ve 6 gol attı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor