"Trabzonspor maçındaki performansım abartıldı"

Trabzonspor maçında kaleye duvar ören Haydar açıklamalarda bulundu

"Trabzonspor maçındaki performansım abartıldı"
Süper Lig'in 21'inci haftasında Trabzonspor deplasmanındaki performansını değerlendiren Alanyaspor kalecisi Haydar Yılmaz, performansının abartıldığını söyledi.

Haydar şöyle konuştu;

 "Maçın zorlu geçeceğinin farkındaydım. Bir kaleci olarak baktığında Trabzonspor bizim için büyük bir camia, büyük taraftar kitlesi var ve son 4 maçta da çıkış yakalamış bir ekip. Rüzgarı arkasına almış, yelkenleri açmış, havaya girmiş bir ekip. Onların karşısında maçın çetin ve çetrefilli geçeceğinin farkındaydık ama açık konuşmak gerekirse bu kadar bol pozisyon beklemiyordum. Belki onlar çok hızlı başladı ya da biz adapte olamadık maça. Şans faktörü denilen bir şey var, işte o benim yanımdaydı. Allah'ın yardımı benim yanımdaydı. Benim için olumlu ve güzel geçti. Hocamızın yaptığı değişiklikler yerinde ve zamanındaydı. O da rakiple dengeyi kurmak adına büyük bir etken oldu. Kendisi tecrübeli bir hoca sonuçta. O yüzden oradan 1 puanla döndüğümüz için mutluyuz. Maç sonunda basın ve sosyal medyalarda büyük ibrelerin beni göstermesi konusunda ise ben sadece işimi yaptım. Bu olayın kaba tabirle abartıldığını düşünüyorum. Sonuçta bu ligde bu tarz maçları oynayan tek kaleci ben değilim. Benimki denk geldi. Trabzonspor gibi büyük bir camiaya bu tarz bir performans göstermekle kamuoyu tarafından takdir topladım ama benim kendi düşüncem, biraz fazla abartıldı, şişirildi diye düşünüyorum. Tabi göz önünde olduğumuz için bunlar da olacak, futbolun içerisinde bunlar da vardır. Yeri gelecek üst düzeyde bahsedilecek, yeri gelecek aşağıya çekilmeye çalışacağız ama ben kendimi bildiğim için duruşumdan ve çizgimden vazgeçmem. Elimden geldiğince çıkar ve işimi yapmaya çalışırım."

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler