Trabzonspor maçında kendini yere atan Otto Bariç koronavirüse yenildi

Trabzonspor maçında beline gelen yabancı maddeyle kendini yere atmasıyla hatırlanan Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Otto Baric koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti

Trabzonspor maçında kendini yere atan Otto Bariç koronavirüse yenildi

Bir dönem Fenerbahçe'yi de çalıştıran eski futbolcu ve teknik direktör Otto Bariç, korona virüsü nedeniyle 87 yaşında vefat etti. Hırvatistan basınında yer alan haberlerde, Covid-19'a yakalandıktan sonra sağlık durumunun ağırlaşmasının ardından on gün önce hastaneye kaldıran ve oksijen tedavisi uygulanan 87 yaşındaki Bariç'in, yaşam mücadelesini kaybettiği belirtildi.

NE OLMUŞTU?

1998’de Otto Baric  Trabzonspor tribünden atılan yabancı madde sonrasında kendini yere attı. F.Bahçe sahadan çekildi. Sarı lacivertlilere bir yıl Türkiye Kupası’dan men cezası geldi. 15 yıl sonra o maçta Baric’in yardımcılığını yapan Cemşir Muratoğlu ise, “üzerinde palto olduğu için beline gelen bu taşla yere yıkılması abartıydı. Aslında karakteri böyle bir şeye müsait değildi. Ama o an yanlış bir karar verdi sanıyorum” demişti.

Trabzonspor maçında kendini yere atan Otto Bariç koronavirüse yenildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor