Trabzonspor maçına çıkmak istemedi mi?

Tomas Sivok, Trabzonspor maçına çıkmak istemediği iddialarına sert tepki gösterdi. Çek savunmacı, "Ben bu takımın kaptanıyım ve diğer kaptanlarla birlikte önceden yönetimle görüştük ve taleplerimizi ilettik. Bütün hadise bu. Sahaya çıkmak için ne benim ne

Trabzonspor maçına çıkmak istemedi mi?
Tomas Sivok, Trabzonspor maçına çıkmak istemediği iddialarına sert tepki gösterdi.
 
Çek savunmacı, "Ben bu takımın kaptanıyım ve diğer kaptanlarla birlikte önceden yönetimle görüştük ve taleplerimizi ilettik. Bütün hadise bu. Sahaya çıkmak için ne benim ne de başkasının bir şartı oldu. Beni ve takımı yıpratmak için üretilmiş dedikodulara kimse inanmasın" diye konuştu. Sivok, açıklamasını şöyle sürdürdü: 
 
"ALACAKLAR MUTLAKA ÖDENİR"
 
"Burada herkes, sadece para için oynamıyor. Zaferler kazanmak, şampiyonluklar yaşamak için mücadele ediyor. Hiç bir futbolcu da parayı sorun etmiyor. Birlik ve beraberliğimizi bozmak için boşuna uğraşmasınlar. Çünkü hiçbir güç bunu başaramaz. Kulüpte şimdiye kadar hiç kimsenin parası kalmadı. Alacaklar bir şekilde ödenir. Önemli olan şampiyonluğun ve Şampiyonlar Ligi'nin kaçmaması. Hakkımdaki iddiaları hakaret olarak kabul ediyorum." 
 
"ŞİMDİ KENETLENME ZAMANI"
 
Takımda şampiyonluk gören tek futbolcu olan Sivok, "Hedefim bu mutluluğu bir kez daha yaşamak. Önümüzde 4 maç var, zirve sürekli değişiyor. Ben hedefimize ulaşacağımıza dair inancımı koruyorum. G.Antep karşısında kaybettiğimiz iki puan belki şampiyonluğu kaybettirecek. Belki de aldığımız bir puan şampiyonluğu getirecek. Şu an sadece kenetlenip tüm maçlarımızı kazanmamız gerekiyor" dedi. 
 
"BURADA BÜYÜDÜM VE GELİŞTİM"
 
Sivok, Beşiktaş'taki kariyeri ile ilgili olarak da şunları söyledi: "Burada çok güzel günlerim oldu. Burada büyüdüm ve geliştim. Kaptanlık onurunu da burada yaşadım. Ancak son dönemde uzun süre sakatlık problemiyle ile uğraştım. Dönüşüm biraz sancılı ve acılıydı.. Ancak çok çalışarak sahalara dönmeyi başardım. Bir oyuncu için futboldan uzak kalmak en büyük acıdır. Zor günler geride kaldığı için mutluyum." 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler