Trabzonspor maçı sonrası Kayserispor'a prim sözü vermişti! Bakan Özhaseki'den açıklama "Neden garipsediler anlamadım"

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Trabzonspor karşılaşması sonrası Kayserispor'a verdiği prim sözü konusunda açıklama yaptı.

Trabzonspor'u mağlup eden Kayserispor'a prim sözü veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Özhaseki, Pendikspor'u 2-0 yenen Kayserispor'un başarısının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Sene başından beri maçlara katılamamanın üzüntüsünü gidermek amacıyla geldiğini belirten Bakan, Kayserispor'a uzun yıllar emek verdiğini ve şehrin bir nevi evladı olduğunu ifade etti. "Neden garipsediler, tuhaflaştılar anlayamadım doğrusu" diyen Özhaseki, Kayserispor'un başarı grafiğini överek, takımın sabırla devam etmesini ve aldığı 3 puanı hak ettiğini söyledi. Ayrıca, transfer tahtasının kapalı olmasının takıma olumlu etki yaptığını belirtti.

Bir gazetecinin prim konusundaki sorusuna ise Özhaseki, geçen sefer ödeyemediğini ve Ali Çamlı'nın bu görevi yerine getirdiğini ancak bu sefer primi kendisinin ödeyeceğini söyledi. "Ali hocama sözüm var" diyen Bakan, bu sözü tutacağını ifade etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler