Trabzonspor maçı nasıl kazanır?

Trabzonspor ile Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig’in 19. Haftasında bu akşam saat 19:00’da Şükrü Saraçoğlu stadında karşı karşıya gelecek.Haber61.net spor servisi olarak bu dev karşılaşma öncesinde Trabzonspor’un efsane oyuncularına karşılaşma hakkındaki gör

Trabzonspor maçı nasıl kazanır?

Trabzonspor ile Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig’in 19. Haftasında bu akşam saat 19:00’da Şükrü Saraçoğlu stadında karşı karşıya gelecek.

Haber61.net spor servisi olarak bu dev karşılaşma öncesinde Trabzonspor’un efsane oyuncularına karşılaşma hakkındaki görüşlerini sorduk.

Bakın Trabzonspor’un efsaneleri karşılaşma ile ilgili olarak neler söyledi…

SERDAR BALİ

Trabzonspor’un maç kazanma formülünü veren Serdar Bali, Fenerbahçe’nin en güçlü tarafının Trabzonspor’un en zayıf tarafı olduğunu belirterek, “Fenerbahçe’nin bek oyuncuları sürekli atağa çıkıyor. Trabzonspor Fenerbahçe’nin bu ataklarını savuşturup onların yarattığı boşlukları iyi değerlendirebilirse istediği skoru alır” dedi.

Takımın 11’i belirlemenin mümkün olmadığını ifade eden Bali, “Ersun Yanal’ın elinde alternatifli bir kadro var. Oyuncuların performansını en iyi bilen kendisidir. Fenerbahçe karşısında en iyi 11’i çıkaracaktır” şeklinde konuştu.

 

"HÜSEYİN TOK" 2. SAYFADA

HÜSEYİN TOK

Trabzonspor’un efsane oyuncularından Hüseyin Tok, "Trabzonspor bir çok transfer yaptı. Yapılan bu transferlerin uyum süreci hale istenilen düzeye gelmedi. Özellikle savunma hattında Trabzonspor’un ciddi hatalar yaptığını görüyoruz. Bordo mavili ekip bu karşılaşmada savunma ve orta saha hattını daraltıp çabuk kontra atağa çıkmayı başarabilirse bu karşılaşmadan istediğini alabilir. Fenerbahçe oturmuş bir takım. Böyle bir takıma karşı mücadele edileceği unutulmasın. Trabzonspor’un normal maçların aksine sahada daha fazla koşup daha fazla mücadele etmesi bordo mavililerin Kadıköy’den zaferle dönemsini sağlayacaktır. Yeni transferlerden Uğur Demirok2un sakatlığının geçmemesi Afrika Uluslar Kupasından dönen oyuncuların göstereceği performans Trabzonspor’un savunmasında belirleyici olacaktır” dedi.

Tok, Fenerbahçe’ye karşı 1975-76 sezonunda Avni Aker stadında 61. Dakikada attığı golü unutamadığını belirterek, “o golün benim için anlamı bir başkadır. Fenerbahçe ile o maça çıkmadan önce aramızda 1 puan fark vardı. O maçta attığım golle puan farkını ikiye çıkartıp 5 hafta sonra da şampiyonluk ipini göğüslemiştik" dedi.

 

"ALİ KEMAL DENİZCİ" 3. SAYFADA

ALİ KEMAL DENİZCİ

Trabzonspor’un efsane oyuncularından Ali Kemal Denizci, Trabzonspor’un İstanbul’dan zaferle dönebilmesinin sırrını açıkladı.

Denizci yaptığı açıklamada “Trabzonspor bu karşılamada Trabzonspor ruhu ile oynarsa hırsla sahada mücadele ederse bu karşılaşmayı kazanır. Trabzonspor’da en büyük handikap Bosingwa’nın olmayışı. Benim gönlümde bu karşılamanın mutlak favorisi Trabzonspor’dur. Trabzonspor’un orta sahası Fenerbahçe’ye orta sahasına nazaran çok daha kaliteli isimlerden kurulu. Orta sahadaki görevlerini en iyi şekilde yaparsa Fenerbahçe’nin orta sahası Trabzonspor’a göre daha zayıf. Orta saha savunmaya çok fazla iş bırakmazsa çabuk atağa çıkabilirse karşılaşmadan istediği skoru alır. Trabzonsporlu oyuncuların en iyi bilmesi gereken şey rakipten korkmayacaklar, taraftardan seyirciden korkmayacaklar, çıkıp Trabzonspor’un gücünü sahaya yansıtırsalar bordo mavililer maçı kazanır” dedi.

Haber61.Net Spor Servisi / Tuncay LAKOT
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor