Trabzonspor Liverpool'lu futbolcunun peşinde!

Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor genç ve yetenekli futbolcuları kadroya katmak için uğraşıyorSerdar Gürler ve Deniz Yılmaz transferlerinin ardından çalışmalara ara vermeyen bordo mavili takımın hedefinde yine iki Türk yıldız

Trabzonspor Liverpool'lu futbolcunun peşinde!

Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor genç ve yetenekli futbolcuları kadroya katmak için uğraşıyor

Serdar Gürler ve Deniz Yılmaz transferlerinin ardından çalışmalara ara vermeyen bordo mavili takımın hedefinde yine iki Türk yıldız bulunuyor.  

Haber61.net'in edindiği bilgilere göre; Trabzonspor; Gaziantepspor'la olan sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde bulunan Turgut Şahin Doğan ve Liverpool'da forma giyen Samed Yeşil'i kadroya katabilmek için yoğun çaba sarfediyor.

Turgut Doğan Şahin transferinde yapılan görüşmelerden olumlu sonuç çıktığı ve sona yaklaşıldığı belirtildi.  Fanatik bir Trabzonspor taraftarı olan Samed Yeşil için yapılan görüşmelerde ise kulübünün maddi olarak sıkıntı yarattığı öğrenildi.

Bitirici vuruşlarıyla dikkat çeken genç forvetin 1 Milyon 300 Bin Euro olan bonservis bedeli için  Bordo mavililerin İngiliz ekibiyle anlaşma zemini aradığı öğrenilirken Samed'in Trabzonspor'da oynamak istemesi avantaj olarak görülüyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor