"Trabzonspor lige iyi başlayamadı ama..."

"Trabzonspor lige iyi başlayamadı ama..."
SPOR Toto Süper Lig takımlarından Kardemir Karabükspor, hafta sonu sahasında oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarına başladı. Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül, 3 puanı alan taraf olmak istediklerini söyledi. 

Teknik Direktör Igor Tudor yönetiminde akşam yapılan antrenmana sakatlığı süren Kokaloviç katılmazken Serdar, Lazareviç ve Adriano ise takımdan ayrı çalıştı. Gençlerbirliği maçında oynayan futbolcuların düz koşu yaptığı antrenmanda, diğer futbolcular 5’e 2 top kapma ve yarım sahada çift kale maç yaptı. 

Futbol Şube sorumlusu Tolga Gül, antrenman öncesi, hafta sonu oynanacak Trabzonspor maçıyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: 

"Belki lige iyi başlayamadılar ama Trabzonspor, Trabzonspor’dur. Her zaman büyük takım, büyük takımdır. Biz bunun bilincindeyiz. Zor bir maç olacak. Daha iyi hazırlanmak ve daha iyi konsantre olmak istiyoruz. Gençlerbirliği maçını unutup tamamen Trabzonspor maçına kilitlenmek istiyoruz. İnşallah istediğimiz, arzuladığımız futbolu oynarız. Ve 3 puanı alan taraf biz oluruz. Şans inşallah bu sefer bizden yana olur." 

Takımdaki sakat oyunculara değinen Gül şöyle devam etti: 

"Yatabare, bugün takımla birlikte çalışmalara başladı. Bir aksilikle karşılaşmazsak ve hocamızda forma verirse Trabzonspor maçında sahada olacak. Serdar, Lazareviç ve Kokaloviç oynayamayacak. Adriano’nun durumu ise belirsiz"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor