Trabzonspor liderlik maçına çıkıyor

Trabzonspor M.P. A Takımdan Sorumlu Yöneticisi Hasan Aktaş, EuroChallenge Cup'ta mücadele ettikleri F Grubu'nu lider olarak tamamlamak istediklerini söyledi.Hasan Aktaş, Galatasaray Liv Hospital karşısında çok iyi bir galibiyet elde ettiklerini ancak bunu

Trabzonspor liderlik maçına çıkıyor

Trabzonspor M.P. A Takımdan Sorumlu Yöneticisi Hasan Aktaş, EuroChallenge Cup'ta mücadele ettikleri F Grubu'nu lider olarak tamamlamak istediklerini söyledi.

Hasan Aktaş, Galatasaray Liv Hospital karşısında çok iyi bir galibiyet elde ettiklerini ancak bunun kendilerini rehavete sokmaması gerektiğini belirtti.

EuroChallenge Cup'ta, Avusturya'nın Magnofit GK takımıyla grup liderliği maçına çıkacaklarını hatırlatan Aktaş, "Türkiye Basketbol Ligi'nde, son 3 maçta çok iyi bir çıkış yakaladık. Son oynadığımız Galatasaray Liv Hospital maçında da taraftarımızın mükemmel desteğiyle galip geldik. Hem ligdeki 100. maçımız olması açısından hem de Galatasaray Liv Hospital takımına karşı elde etmiş olduğumuz ilk galibiyet açısından çok önemli bir sınav vermiş olduk.

Ancak artık bu maçı geride bıraktık. Önümüzde, 16 Aralık Salı günü EuroChallenge Cup'ta Magnofit GK takımıyla oynayacağımız çok önemli bir maçımız var. Bu karşılaşmayı kazanmamız durumunda grubumuzdan namağlup lider olarak bir üst tura yükseleceğiz. Daha önceki maçlarımızda olduğu gibi, bu maçta da hiçbir şekilde rehavete kapılmadan mücadele edeceğimize inanıyorum. 18 Kasım'da, Trabzon'da oynadığımız maçta rakibimizin hafife alınmayacak bir ekip olduğunu herkes gördü. Teknik heyet ve oyuncu kadromuza güvenimiz tam; Avusturya temsilcisini yenip grubu lider olarak tamamlayacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler