Trabzonspor liderliği bırakmayacak

Sezon öncesi yaptığı flaş transferlerle 2014-2015 sezonuna iddialı başlayan, UEFA Avrupa Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası'nda olumlu sonuçlar alan ancak Spor Toto Süper Lig'de beklediği başarıya elde edemeyen Trabzonspor, ara transfer döneminde de bu alandak

Trabzonspor liderliği bırakmayacak

Sezon öncesi yaptığı flaş transferlerle 2014-2015 sezonuna iddialı başlayan, UEFA Avrupa Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası'nda olumlu sonuçlar alan ancak Spor Toto Süper Lig'de beklediği başarıya elde edemeyen Trabzonspor, ara transfer döneminde de bu alandaki liderliği kimseye bırakmayacak.

Teknik direktör Ersun Yanal'ın vermiş olduğu transfer listesi doğrultusunda hareket eden Karadeniz ekibinin yönetimi; Kayserispor'dan Hakan Arıkan, Akhisar Belediyespor'dan Uğur Demirok ve Eskişehirspor'dan Erkan Zengin için geri sayıma geçti.

Yanal'ın '12-15 Ocak tarihlerinde transferleri noktalayacağız' açıklamasının ardından transfer piyasasına hızlı bir giriş yapan Karadeniz ekibi, kadroda düşünmediği oyuncuları gönderebilmesi halinde ise listede bulunan diğer oyunculara yönelecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor