Trabzonspor'la anılan Emre'den transfer açıklaması

Emre Akbaba transferiyle ilgili konuştu

Trabzonspor'la anılan Emre'den transfer açıklaması
Transfer dönemine yaklaşılırken adı Trabzonspor'la anılan futbolculardan biri olan Alanyaspor'un genç futbolcusu Emre Akbaba transferine yönelik çıkan iddialara yanıt verdi.

Radyospor'a konuşan Emre şöyle konuştu;

'Transferimi düşünmedim, her zaman sahaya odaklandım'

"Hakkımda transferimle alakalı basında haberler çıktı. Lig devam ettiği için transferimi düşünmedim, her zaman sahaya odaklandım. Milli Takıma seçilmek güzel bir duygu fakat orada kalıcı olmak şu andaki hedefim"

'Avrupa hedefim var'

"Avrupa'ya gitmek isterim, transfer dönemi teklife göre bakılır. Büyük takımlar da olur ama Avrupa hedefim var. Avrupa'da La Liga ve Fransa Ligi'ni takip ediyorum. La Liga'yı kendime daha uygun buluyorum"

'Yüzde yüz performansımızı sergileyeceğiz'

"Çaykur Rizespor ile maçımız var. Karşılaşma onlar açısından çok önemli. Takımda sakat ve cezalı oyuncularımız var, eksik çalışıyoruz. Karşılaşmada yüzde yüz performansımızı sergileyeceğiz" (Ajansspor)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor