Trabzonspor küme hattına daha yakın

Ligin son sırasındaki Balıkesirspor’a 2 puan kaptıran Trabzonspor’un zirveyle işi  neredeyse bitti.Liderin 13 puan gerisinde kalan ve ilk 3 için umutlarını iyice azaltan bordo mavili takım küme düşme hattının 9 puan üzerinde yer aldı. Durum böyle olunca ,

Trabzonspor küme hattına daha yakın

Ligin son sırasındaki Balıkesirspor’a 2 puan kaptıran Trabzonspor’un zirveyle işi  neredeyse bitti.

Liderin 13 puan gerisinde kalan ve ilk 3 için umutlarını iyice azaltan bordo mavili takım küme düşme hattının 9 puan üzerinde yer aldı. Durum böyle olunca , transfere rekor para harcayarak kulübün borcunun artmasına neden olan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun ,”Çifte şampiyonluk ve Başaramazsak gideriz” sözleri akıllara geldi.  Maddi açıdan oldukça zor durumda olan Trabzonspor’un borcu gelirinin neredeyse 3 katına ulaşırken sezon sonu takımın Avrupa kupalarına gidememesi halinde daha büyük tehlikelerle karşı karşıya kalacağı belirtiliyor. Borcu eritme noktasında takımın ligdeki konumu oldukça büyük önem arz ederken ortaya koyulan performans ise hiç iç açıcı görünmüyor.

Öte yandan yapılan rekor transferlere rağmen planlama hatası nedeniyle Trabzonspor bir çok yabancı futbolcusundan yararlanamayacak olması da bir başka tehlike olarak göze çarpıyor. Sezon başında transfer edilen Constant, Yatabare, Medjani ve Waris’in Afrika Kupası için milli takımlarına gitmesi teknik direktör Ersun Yanal’ı büyük sıkıntıya soktu. Bordo mavili takımın hocası Balıkesirspor karşısında da ilk 11 de yanlızca Bosingwa’ya görev verebilirken Cardozo’yu da sonradan oyuna dahil etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor