Trabzonspor köstebeği arıyor

Trabzonspor Yönetim Kurulu, kulübün eğitim ve bölge koordinatörü Özkan Sümer'e ait sözleşmenin kamuoyuna sızdırılması olayını üzüntüyle karşıladıklarını bildirdi. Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, ''Kulübümüz Eğitim ve Bölge Koo

Trabzonspor köstebeği arıyor
Trabzonspor Yönetim Kurulu, kulübün eğitim ve bölge koordinatörü Özkan Sümer'e ait sözleşmenin kamuoyuna sızdırılması olayını üzüntüyle karşıladıklarını bildirdi.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, ''Kulübümüz Eğitim ve Bölge Koordinatörü Sayın Özkan Sümer'e ait sözleşmenin  sızdırılması olayını büyük bir üzüntüyle karşılamış durumdayız. Yönetim kurulumuz söz konusu olaya sebebiyet veren kişi ya da kişilerin belirlenmesi konusunda hemen bir araştırma başlatmış ve sorumluların ortaya çıkarılması adına çalışmalarına hız vermiştir'' denildi.

Açıklamada, şöyle devam edildi:
Kulübümüz Eğitim ve Bölge Koordinatörü Sayın Özkan Sümer'e ait sözleşmenin bir internet sitesi aracılığıyla kamuoyuna sızdırılması olayını büyük bir üzüntüyle karşılamış durumdayız.
Yönetim kurulumuz söz konusu olaya sebebiyet veren kişi ya da kişilerin belirlenmesi konusunda hemen bir araştırma başlatmış ve sorumluların ortaya çıkarılması adına çalışmalarına hız vermiştir.
Gerek kulübün gizli olmasa da resmi evrağının dışarıya sızdırılması, gerekse de Sayın Özkan Sümer gibi kulüpte önemli hizmetlerinin yanı sıra başkanlık mertebesine kadar yükselmiş bir kişinin böylesi konulara muhatap olması tarafımızdan kabul edilebilir bulunamaz. Kurumun mahremiyeti ilkeleriyle tamamen çelişen bu durumun sorumluları mutlaka belirlenerek kendileriyle ilgili gerekli yaptırımlar uygulanacaktır.

Yine son günlerde farklı yönetim kurulu üyelerinin medyada sık sık demeçlerinin yayınlanması konusundaki eleştiriler yoğunlaşmaya başlamıştır. Yönetim kurulumuz da bu yöndeki eleştirilerin haklılık payını vermekle birlikte bir istişare süreci yaşamış ve bundan böyle tek seslilik ilkesinden hareketle tüm yöneticilerimizin sadece sorumluluk alanları dahilinde genel açıklamalarda bulunmalarının sağlanması doğrultusunda görüş birliğine varmıştır.

Açıklığa kavuşmasını beklediğimiz bir diğer konu da İstanbul'da gerçekleştirilen 'Trabzon'un Dünü ve Yarını' adlı organizasyondur. Söz konusu organizasyonun davetli listesi hazırlanırken asıl amaç bugüne kadar camiamızın içerisine girememiş değerli işadamlarımızla kulübümüzü buluşturmaktı. Elbette böylesi organizasyonlarda her zaman hata yapılması olasılığı söz konusudur. Bu yönde eksiklerimiz, gözden kaçırdığımız ve çeşitli nedenlerle ulaşamadığımız son derece önemli eski üst düzey yöneticilerimizin varlığı doğru, ancak bilinçli ayırım yapıldığı fikri kesinlikle yanlıştır. Haklı eleştirileri dikkate alacak olan yönetim kurulumuz önümüzdeki süreçte bütünlük anlayışının pekiştirilmesi adına bu tarz organizasyonlara devam edecek ve benzeri eksikliklerin tekrar yaşanmaması için gerekli hassasiyeti sonuna kadar gösterecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor