Trabzonspor Konya'ya geçit vermiyor

Trabzonspor ile Torku Konyaspor, yarın Konya Büyükşehir Stadı'nda yapacakları maçla lig tarihinde 28. kez karşı karşıya gelecek.Bugüne kadar iki takım arasında yapılan 27 maçta, bordo-mavili takımın galibiyetlerde 14-6 üstünlüğü bulunuyor. 7 karşılaşmada

Trabzonspor Konya'ya geçit vermiyor

Trabzonspor ile Torku Konyaspor, yarın Konya Büyükşehir Stadı'nda yapacakları maçla lig tarihinde 28. kez karşı karşıya gelecek.

Bugüne kadar iki takım arasında yapılan 27 maçta, bordo-mavili takımın galibiyetlerde 14-6 üstünlüğü bulunuyor. 7 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Karadeniz ekibi, söz konusu maçlarda 42 kez rakip fileleri havalandırırken, kalesinde 29 gol gördü.

KONYA'DAKİ MAÇLAR

Trabzonspor, Torku Konyaspor arasında oynanan maçlarda bordo-mavili takımın üstünlüğü bulunuyor. İki takım arasında oynanan 13 maçta Konyaspor'un 2 Trabzonspor'un ise 6 galibiyeti bulunuyor. 5 karşılaşmada ise taraflar üstünlük kuramadı. Bordo-mavili takımın attığı 15 gol atarken, Konyaspor ise 13 gol attı. Ligin ilk yarısında Trabzon'da oynanan maçı Trabzonspor 3-2 kazanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor