Trabzonspor Konyaspor maçı lig tv'den şifresiz canlı izlenebilir mi?

Trabzonspor Konyaspor bugün oynanacak. İşte maçın detayları

Trabzonspor Konyaspor maçı lig tv'den şifresiz canlı izlenebilir mi?

Süper Lig'de 5. hafta maçları oynanıyor. Ligde bugün Trabzonspor Konyaspor ile karşılaşacak. Avni Aker Stadı'nda oynanacak karşılaşma nefes kesecek. Çıkış arayan bordo mavililer sahasında galibiyet alıp çıkış yakalamak istiyor. Saat 16.00'da başlayacak mücadelede hakem Serkan Çınar görev yapacak. Onun yardımcılıklarını ise Serkan Çınar ile Mustafa Emre Eyisoy üstlenecek. Lig tv'nin canlı olarak yayınlayacağı karşılaşma şifresiz bir kanalda yayınlanmayacak. Karşılaşmayı canlı anlatım sayfamızdan takip edebilirsiniz.

CANLI MAÇ SİSTEMİ İÇİN TIKLAYIN

Maç öncesinde ligde bordo mavililer 3 puanla 14. sırada yer alırken Konyaspor 6 puanla 7. sırada bulunuyor.

Mutlak galibiyet için sahaya çıkacak olan Trabzonspor'da maç öncesi tek eksik sakatlığı bulunan Uğur Demirok. Cezalı olan ise bulunmuyor.

Trabzonspor Konyaspor ile bugüne kadar toplam 42 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmalarda Karadeniz fırtınası 20 kez kazanırken Konyaspor ise 11 galibiyet elde etti ve 11 maç berabere sona erdi. Bordo mavililerin ev sahipliğinde oynanan 22 maçta ise ev sahibi 14 kez kazanmayı başarırken misafir takım 6 galibiyet aldı ve 2 maç berabere sona erdi.


TEK HEDEF KAZANMAK

Zorlu karşılaşma öncesi Uğur Demirok sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. Serhat Ardahanspor maçında dizinden sakatlanan Aytaç Kara'nın oynayıp oynamayacağı ise bugün netlik kazanacak. Bordo-mavili takımın teknik direktörü Ersun Yanal, kritik karşılaşma öncesi takımda oynatacağı isimleri belirleme noktasında zorluk yaşıyor. Son kupa maçında çok iyi bir performans sergileyen Mustafa Akbaş ile Güray arasında kararsız kalan Yanal'ın, Bero ile Castillo arasında da bir tercih yapması bekleniyor. İki maç aradan sonra Zeki Yavru yeniden sağ bekte oynayacak.

153 GÜN SONRA YENİDEN

24 Nisan 2016'da oynanan F.Bahçe derbisinde çıkan olaylar nedeniyle 4 maç ceza alan Fırtına, Konyaspor müsabakasında taraftarına kısmen kavuşacak. Tribün cezası nedeniyle geçen sezonun 30'uncu haftasında F.Bahçe maçını izleyen taraftarlar (20 bin kişi) dışındakiler Konya sınavında tribünde yer alabilecek.

KART UYARISI

Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de oynadığı 4 maçta 10 sarı kart, kupada Serhat Ardahanspor ile oynanan karşılaşmayı da 5 sarı kart ile tamamlayan Trabzonspor'da futbolculara kart uyarısı yapıldı. Teknik direktör Ersun Yanal, oyuncularından kart konusunda daha dikkatli olmalarını istedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor