Trabzonspor Konyaspor

Avni Aker Stadı’nda  oynanacak karşılaşma yarın saat 20.00’da başlayacak.  Zorlu mücadeleyi hakem Süleyman Abay  yönetecek.  Karşılaşma öncesinde Trabzonspor 10 puanla 8. Sırada yer alırken ve Konyaspor ise 9 puanla 10. Sırada bulunuyor. CANLI ANLATIM ME

Trabzonspor Konyaspor

Avni Aker Stadı’nda  oynanacak karşılaşma yarın saat 20.00’da başlayacak.  Zorlu mücadeleyi hakem Süleyman Abay  yönetecek. 

Karşılaşma öncesinde Trabzonspor 10 puanla 8. Sırada yer alırken ve Konyaspor ise 9 puanla 10. Sırada bulunuyor.

trabzonspor-konyaspor-canli-izle.jpg

CANLI ANLATIM MERKEZİ İÇİN TIKLAYIN

İLK 11'LER

TRABZONSPOR: Esteban Alvarado, Cavanda, Mustafa, Douglas, Constant, Medjani, Okay Yokuşlu, Erkan, Marin, Yusuf, N’Doye

TORKU KONYASPOR: Serkan, Ömer Ali, Ali Turan, Vukoviç, Mehmet Uslu, Holmen, Ali Çamdalı, Selçuk, Traore, Meha, Rangelov.

Trabzonspor ile Konyaspor bugüne kadar 30 kez karşılaştı. Bu karşılaşmalarda Trabzonspor 20 kez sahadan galibiyetle ayrılırken Konyaspor 9 kez kazanabildi. 11 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Trabzon’daki maçlarda da ev sahibinin 14 galibiyeti bulunurken Konyaspor 5 kez kazandı. 2 maçta da eşitlik bozulmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler