Trabzonspor kimsenin umrunda değil!

Trabzonspor Stadyum ve Amatör Branşlardan Sorumlu Yöneticisi Köksal Sadıklar, Legia Warszawa ve Karabükspor mağlubiyetleri sonrası oluşan olumsuz havaya sosyal medyadan isyan etti.Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Köksal Sadıklar, kendisine ait sosyal medy

Trabzonspor kimsenin umrunda değil!


Trabzonspor Stadyum ve Amatör Branşlardan Sorumlu Yöneticisi Köksal Sadıklar, Legia Warszawa ve Karabükspor mağlubiyetleri sonrası oluşan olumsuz havaya sosyal medyadan isyan etti.

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Köksal Sadıklar, kendisine ait sosyal medya hesabından, "Yıllardır aynı senaryodan bıkmadınız mı? O hoca gitsin, bu hoca gelsin; o yönetim gitsin, biz gelelim. Oyuncular gitsin, biz alalım. Trabzonspor Kulübü kimsenin umurunda değil. Oyuncu kulübün üzerinde olmamalı. 30 yıldır ilk defa bir hoca Trabzonspor formasının başkandan da, hocadan da, oyunculardan da daha büyük olduğunun mücadelesini veriyor. 'Hocam bu adamlar yıldız onları idare edelim dediğimde' formayı tutarak 'en büyük yıldız bu formadır' diyor. Yazıktır, tarihi bir fırsat yakaladık. Biraz sabredelim, göreceksiniz hepimiz bambaşka bir Trabzonspor göreceğiz. Bu kulübün büyüklüğünü herkes anlayacak. Anlamak istemeyenler ise hak ettiğini bulacaktır" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor