Trabzonspor kimi destekleyecek

Trabzonspor'da 29 Haziran da yapılacak olan Türkiye Futbol Federasyonu Seçimli Olağan Genel Kurul öncesi delegeler belirlendi. Bordo–mavili takımdan Başkan Sadri Şener, Asbaşkan Nevzat Sakar, Başkan Yardımcısı Necmettin Aytekin, Genel Sayman Temel Tarık K

Trabzonspor kimi destekleyecek

Trabzonspor'da 29 Haziran da yapılacak olan Türkiye Futbol Federasyonu Seçimli Olağan Genel Kurul öncesi delegeler belirlendi. Bordo–mavili takımdan Başkan Sadri Şener, Asbaşkan Nevzat Sakar, Başkan Yardımcısı Necmettin Aytekin, Genel Sayman Temel Tarık Kazancıoğlu, Genel Sekreter Hasan Yener ve yönetim kurulu üyeleri Recep Denizer ile Yılmaz Büyükaydın'ın oy kullanacağı seçimlerde başkanlık için Mehmet Ali Aydınlar'ın destekleneceği öğrenildi. Ancak Trabzon doğumlu olan ve Trabzon'da ve Türkiye'de spor alanında yapılan bir çok yatırımın altında imzası bulunan Mehmet Atalay'ın da adaylık için nabız yoklaması kafaları karıştırdı.

Yönetimin, Mehmet Atalay'ın adaylığını resmen açıklaması durumunda izleyeceği yol haritası ise merak ediliyor. Böyle bir durumda camianın Mehmet Atalay'ın destek alması yönünde yönetim kurulu ile temasa geçebileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor