Trabzonspor kimden nasıl destek aldı?

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu gündeme dair açıklamalarda bulunduTrabzonspor Yönetim Kurulu'nun eski Başkan Sadri Şener hakkında 'güveni kötüye kullanma' ve 'özel belgede sahtecilik' suçlamalarıyla açtığı davanın ardından camia tarafından Şener

Trabzonspor kimden nasıl destek aldı?

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu gündeme dair açıklamalarda bulundu

Trabzonspor Yönetim Kurulu'nun eski Başkan Sadri Şener hakkında 'güveni kötüye kullanma' ve 'özel belgede sahtecilik' suçlamalarıyla açtığı davanın ardından camia tarafından Şener'e verilen desteğe ve son olarak da Şener Yönetiminin dün yaptığı basın toplantısına atıfta bulunan Başkan Hacıosmanoğlu "Şike Sürecinde bu kadar toplu destek olunmamıştı" dedi.

Kendisi hakkında mal varlığını açıklasın şeklinde gelen eleştirilere de "Benim mal beyanım her yerde var" diyerek cevap veren Hacıosmanoğlu Sadri Şener'in geçmişte kulübe yaptığı bugünün parasıyla 61 milyon Türk lirası hakkında da "Bu yaptıkları gönülden bir bağış değil zoraki bir bağıştır ama yinede teşekkür ediyorum. " dedi.

O Paralar Bana Emanet

Kulübün ekonomik olarak zorda olduğu dönemlerde yakın arkadaşlarından destek aldıklarını söyleyen Başkan Hacıosmanoğlu o paraları yakın arkadaşlarının şahsi hesabına yatırdıklarını ve “Trabzonspor adına İbrahim Hacıosmanoğlu'na emanettir” notu ile gönderdiklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler