Trabzonspor keyif veriyor

Trabzonspor ligin 2. yarısına iyi başladı, Kadıköy'de Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldı, ardından yine zorlu deplasmanda Ankaraspor'u 2-0 yenmeyi başardı.  FUTBOL ZİYAFETİBordo mavili tamım ikinci yarının ilk maçında deplasmanda Fenerbahçe'yi sahadan sild

Trabzonspor keyif veriyor

Trabzonspor ligin 2. yarısına iyi başladı, Kadıköy'de Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldı, ardından yine zorlu deplasmanda Ankaraspor'u 2-0 yenmeyi başardı.

 

 

FUTBOL ZİYAFETİ

Bordo mavili tamım ikinci yarının ilk maçında deplasmanda Fenerbahçe'yi sahadan sildi ve Fener'e âdeta futbol dersi verdi. Trabzonspor ikinci zorlu deplasmanı Ankara'da Ankaraspor'a karşı sınav verdi bordo mavili takım bu maçta da alnın akıyla çıkarak rakibini 2-0 yenmeyi başardı. Bu sonuçla Sivasspor'un ardından averajla 2. sıradaki yerini korudu.

 

ÖVGÜLER BU TAKIMA

Lider Sivas ile puanını eşitlemeyi başarıp büyük bir özgüven de kazanan Trabzonspor, camianın moralini de yükseltti. Teknik heyet özellikle rakibe şans vermeyen yapının başarıyla devamına övgü yağdırdı.

 

SIRADA ANKARAGÜCÜ VAR

Trabzonspor Cuma günü Hüseyin Avni Aker'de Ankaragücünü ağırlayacak. İlk iki maçtaki çıkışını da bu maçta sürdürmek istiyor.

 

HAZIRLIKLAR BAŞLADI

Trabzonspor Cuma günü karşılaşacağı maçın hazırlıklarına dün yaptığı ilk idmanla başladı, bugün yine yapacağı idmanla hazırlıklarını sürdürecek.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor