Trabzonspor kendine güveniyor

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, inançlı ve oturmuş bir kadroya sahip olmaları nedeniyle şampiyonluk mücadelesi veren diğer takımlardan daha avantajlı olduklarını söyledi.Takımın Sivasspor karşısında iyi oynayarak hak ettiği 3 puanı aldığını

Trabzonspor kendine güveniyor

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, inançlı ve oturmuş bir kadroya sahip olmaları nedeniyle şampiyonluk mücadelesi veren diğer takımlardan daha avantajlı olduklarını söyledi.

Takımın Sivasspor karşısında iyi oynayarak hak ettiği 3 puanı aldığını belirten Hacısalihoğlu, "Tüm maç boyunca oyunun hakimi Trabzonspor'du. Hak ettiği şekilde de maçı galibiyetle tamamladı. İlk maçın deplasmanda olması ve Sivasspor gibi güçlü bir takım karşısında galibiyetle tamamlanması gelecek maçlar için ve Avrupa Kupası maçları için iyi bir moral oldu" dedi.

Turkcell Süper Lig'de yer alan takımların kadrolarını güçlendirdiğini ifade eden Hacısalihoğlu, "Özellikle 4 büyük takım bana göre çok iyi transferler yaptı. Kadrolarını güçlendirdiler. Bursaspor, Kayserispor, Sivasspor ve Gaziantepspor'da bu yıl iddialılar. Ligin iyi ve çok çekişmeli olacağını düşünüyorum. İlk maçlarda alınan sonuçlar ne olur ise olsun bir ölçü olmaz. Bugün mağlup olan bir takım kendini toparlayıp çok iyi yerlere gelebilir. O nedenle ilk görüntü ve intiba ligin çok heyecanlı ve zevkli
geçeceğini gösteriyor. Futbol kalitesinin de daha yüksek olacağını düşünüyorum" diye konuştu.

Hacısalihoğlu, şampiyonluk mücadelesi veren takımlardan daha inançlı ve oturmuş bir kadroya sahip olmaları nedeniyle avantajlı olduklarını kaydederek "Trabzonspor önceki sezona göre daha iyi pas yapan daha çok kazanma azmi olan bir takım görüntüsünde. Takımın çok önemli oyuncuları Gökhan Ünal, İbrahim Yattara ve yeni transfer Gabriç forma giymedi. Bu oyuncuların takıma katılacağını düşünürsek ilerisi için daha da umutluyuz. En önemlisi şampiyonluk mücadelesi veren takımlardan daha inançlı ve daha oturmuş bir takımız. O açıdan biz hepsinden daha avantajlıyız diye düşünüyorum.

Bir aksilik ve olağanüstü bir durum olmazsa bu takım ligde çok iş yapar" açıklamasını yaptı. UEFA Avrupa Ligi play-off maçında karşılaşacakları Fransa'nın Toulouse takımını da değerlendiren Hacısalihoğlu şöyle konuştu:
"Fransa'nın Toulouse takımı, herkes tarafından bilinen ve tanınan bir takım olmasa da Fransa futbolu çok iyi biliniyor. Dünya Şampiyonu olmuş, Avrupa Şampiyonu olmuş ülkede ligi 4. sırada bitiren bir takım. Toulouse takımına çok kolay bir takım demek mümkün değil ama Trabzonspor çok güçlü ve kazanma arzusunda olan bir ekip. Umuyoruz ki gruplara kalacak neticeleri alıp eleme turunu geçmek istiyoruz."

Hacısalihoğlu, Cumartesi günü karşılaşacakları Diyarbakırspor'la ilgili olarak ise "Diyarbakırspor'un başında çok iyi bir teknik adam var. Ziya Doğan, Trabzonspor'a hizmet etmiş bir teknik adam. Ancak Ziya Doğan döneminden takımda kalan 2-3 oyuncu var. Onun için Trabzonspor takımını pek tanıyacağını sanmıyorum. Taraftarımız önünde rakibimizi yenip moral depolamak istiyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor