"Trabzonspor kendi içinde çözmeli"

Trabzonspor eski başkanlarından Ahmet Celal Ataman mevcut yönetimin usulsüzlük yapıldığı gerekçesiyle eski başkan Sadri Şener ile ilgili dava açmasını eleştirdi. Ataman bu tür işlerin camia içinde çözülmesi gerektiğinin altını çizdi. Ataman haber61 net’e

"Trabzonspor kendi içinde çözmeli"

Trabzonspor eski başkanlarından Ahmet Celal Ataman mevcut yönetimin usulsüzlük yapıldığı gerekçesiyle eski başkan Sadri Şener ile ilgili dava açmasını eleştirdi. Ataman bu tür işlerin camia içinde çözülmesi gerektiğinin altını çizdi. 

Ataman haber61 net’e yaptığı açıklamada Bu tür olayların aile içerisinde çözülmesinden yana olduğunu belirterek”  Vaktiyle Nuri Albayrak yönetiminde de ibra ile ilgili Genel kurulun tutumuna karşı çıkmıştım. Ama derdimizi anlatamadık. Sonradan herkes yanlış yaptığını itiraf etti.

 Birbirimizi kırarak, dökerek kamuoyu önünde kulübü başkalarının istismarına açık hale getirerek bir yere varmak mümkün değil. Bunlar kapalı kapılar ardında çok rahat konuşulup halledilebilecek şeylerdir. Vaktiyle bunun bazı örnekleri de verilmiştir. Kulübü icraya verenler olmuştur, sonra onlarla belli şekillerde mutabakat sağlanmıştır. 

Yine bu yollara gidilebilirdi. Böyle bir aile içi problemi spor kamuoyuna hatta Türkiye kamuoyuna sergilenmesine elbette gönlüm razı değil. Kulübün menfaatlerini korumak başkadır, tarz ortaya koymak başkadır. Elbette kulübün menfaatleri ön plandadır ancak bunun belli bir ölçüde yapılması gerekir.  Ben Sn Şener’in denildiği gibi bu tür bir olayın içinde olacağına ihtimal vermem. Sn Şener bu kulübe zarar vermeyi düşünecek en son insanlardan biridir.” İfadelerini kullandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor