Trabzonspor kazanmak istiyor

 Türkiye Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde Ankara İl Özel İdare'ye konuk olacak Trabzonspor Erkek Hentbol Takımı Antrenörü Ahmet Kaynak, sezona istedikleri gibi başlayamadıklarını belirterek, Ankara ekibi karşısında kazanarak moral bulmak istediklerini beli

Trabzonspor kazanmak istiyor

 Türkiye Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde Ankara İl Özel İdare'ye konuk olacak Trabzonspor Erkek Hentbol Takımı Antrenörü Ahmet Kaynak, sezona istedikleri gibi başlayamadıklarını belirterek, Ankara ekibi karşısında kazanarak moral bulmak istediklerini belirtti.

Kaynak,  yaptığı açıklamada, Ankara İl Özel İdare karşısında kazanmak istediklerini anlatarak, "Evimizde bir önceki hafta kaybettiğimiz Nilüfer Belediye Spor Kulübü maçındaki kaybımızı telafi etmek istiyoruz. Bu hafta Ankara’ya kararlı gideceğiz. Sezona iyi başlayamamıştık, Ankara İl Özel İdare karşısında kazanarak moral bulmak istiyoruz. Ankara'daki Trabzonlu seyircilerimizin desteklerine ihtiyacımız olacak" dedi.

Salonun taraftar açısından doluluğunun takımlarını pozitif yönde etkileyeceğini dile getiren Kaynak, "Ankara İl Özel İdare güçlü bir ekip, önceki sezon da ligi ikinci sırada tamamlamıştı ama rakibi gözümüzde büyütmüyoruz.  Bu maçta topa daha çok sahip taraf olup rakibimize hatalar yaptırarak kazanmış olduğumuz toplarla da çabuk çıkarak sayılar arayacağız. Bulduğumuz pozisyonlarda sayılar üretebilirsek kazanmamız daha kolay olacak" diye konuştu.

Kaynak, zor şartlarda ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını belirterek, sezona kötü başlamalarının sebebinin sakat oyuncularının çokluğundan kaynaklandığını ve birçok oyuncusundan yararlanamamalarının gidişatlarını olumsuz etkilediğini sözlerine ekledi.

Trabzonspor Erkek Hentbol Takımı'nda sakatlıkları bulunan Dmytro Polıak, Oleg Georgiyevski ve kaleci Giga Toronjakze'nin söz konusu karşılaşmada oynamayacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor