Trabzonspor Kayseri'ye uçtu

Türk Hava Yollarına ait özel uçakla bugün 18.00'de Kayseri'ye giden Trabzonspor Kafile Başkanlığı'nı Sağlık ve Futbol Sorumlusu İhsan Alioğlu ve Genel Koordinatör Kenan Sönmez yapıyor.Turkcell Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda Kayserispor ile karşıl

Trabzonspor Kayseri'ye uçtu

Türk Hava Yollarına ait özel uçakla bugün 18.00'de Kayseri'ye giden Trabzonspor Kafile Başkanlığı'nı Sağlık ve Futbol Sorumlusu İhsan Alioğlu ve Genel Koordinatör Kenan Sönmez yapıyor.

Turkcell Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak olan lider Trabzonspor, Kayseri'ye 3 puan için gitti.

Bordo-mavili takım Kayseri'ye hareket etmeden önce saat 16.00'da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde son çalışmasını gerçekleştirdi. Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde yapılan çalışmada sakatlıkları bulunan Ceyhun Gülselam ve Colman düz koşu yaptı. Bordo-mavili takım, antrenmanda Kayserispor maçının taktik provasını yaptı.

Trabzonspor kafilesi, antrenmanın ardından Kayseri'ye gitmek üzere Trabzon Havalimanı'na geldi. Burada bordo-mavili kafileyi Trabzon Valisi Nuri Okutan, Trabzon Emniyet Müdürü Feridun Boz, KTÜ Rektörü İbrahim Özen, Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu ve diğer yöneticiler karşıladı.

Türk Hava Yolları (THY)'na ait özel uçakla bugün saat 18.00'de Kayseri'ye giden bordo-mavili takımda kafile başkanlığını Sağlık ve Futbol Sorumlusu İhsan Alioğlu ve Genel Koordinatör Kenan Sönmez yapıyor. Trabzon Valisi Nuri Okutan ve beraberindekiler de Kayserispor-Trabzonspor maçını izlemek üzere takımla birlikte Kayseri'ye gittiler.

Bu arada, Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, sakatlığı bulunan kaleci Tolga Zengin ile birlikte Barış Memiş, Fatih, Abdulaziz ve Buğra'yı Kayseri'ye götürmedi. Hafif sakatlıkları bulunan Colman ve Ceyhun Gülselam'ı kadroya dahil eden Yanal'ın bu oyuncular hakkındaki son kararını maç saatinde vereceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor