Trabzonspor kaynak arayışında

Dört bir koldan kaynak arayışlarını sürdüren ve tüm dünyayı etkisi altına alan ekonomik küresel krizden en az yarayla çıkmanın yollarını arayan Trabzonspor Yönetimi'nin son atağı açıklanıyor... Bir süredir çok gizli bir şekilde çalışmalarını yürüten Bordo

Trabzonspor kaynak arayışında

Dört bir koldan kaynak arayışlarını sürdüren ve tüm dünyayı etkisi altına alan ekonomik küresel krizden en az yarayla çıkmanın yollarını arayan Trabzonspor Yönetimi'nin son atağı açıklanıyor...

Bir süredir çok gizli bir şekilde çalışmalarını yürüten Bordo-Mavili takımın kurmaylarının Türk Telekom firmlasıyla yeni bir sponsorluk anlaşması yapmak üzere olduğu öğrenildi. Karadeniz temsilcisinde başkan Sadri Şener konuyla bizzat ilgilenirken, somut adımların yakın zamanda atılıp işin resmiyet kazanacağı bildirildi.

Trabzonspor'un Türk Telekom ile yapacağı anlaşma Bordo-Mavililer için yepyeni bir gelir kaynağı olacak. Göğüs reklamı, saha kenarı reklamı, SMS ve hat hizmetleri başta olmak üzere geniş bir açılımı bulunacak anlaşma, Karadeniz temsimcisi için sıcak para anlamı taşıyor.

5 yıllık bir zaman dilimine yayılması beklenen anlaşmayla beraber Trabzonspor'un kasasına 15-20 milyon doların girmesine kesin gözüyle bakılıyor. Bu da yakın geçmişte böyle bir gelir kalemi olmayan Trabzonspor'u hayli rahatlatacak gibi görünüyor.

Yönetimin, krize yönelik planları da hazır... Önceliği olmayan projeleri askıya almaya hazırlanan Trabzonspor'un idarecileri, mevcutlar dışında yeni krediler kullanıp borçlanmamakta da kararlı.

Kurmaylarından Türk Telekom dışında yeni sponsorlar bulmalarını da talep eden Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, “Krizde büyümeyi başarırsak gelecek adına önemli bir adım atmış oluruz. Kulübün parasını kendi paramız kadar özenli bir şekilde harcayıp değerlendiriyoruz” ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler