Trabzonspor Kassai'yi yenemedi!

Trabzonspor Legia maçına Hakem Viktor Kassai'nin kararları damgasını vurdu.UEFA Avrupa ligi L grubu ikinci maçında Hüseyin Avni Aker stadında Polonya temsilcisi Legia Varşova ile karşılaşan Trabzonspor özellikle ikinci yarıda oyunu rakip sahaya yıkmasına

Trabzonspor Kassai'yi yenemedi!

Trabzonspor Legia maçına Hakem Viktor Kassai'nin kararları damgasını vurdu.

UEFA Avrupa ligi L grubu ikinci maçında Hüseyin Avni Aker stadında Polonya temsilcisi Legia Varşova ile karşılaşan Trabzonspor özellikle ikinci yarıda oyunu rakip sahaya yıkmasına rağmen istediği golü bulamadı. Trabzonspor'un yediği tek golle maçı kaybetmesinin yanısıra karşılaşmanın orta Hakemi Viktor Kassai'nin kararlarıda maça damgasını vurdu.

Golden önce Mehmet Ekici'ye yapılan faulü görmezden gelen Macar hakem bu faulün verilmemesine itiraz eden Vahid Halilhodzic'i tribüne gönderdi. 23'te kaleci Kuciak'ın, ceza sahasında Waris'i yere indirdiği ve net penaltı olan pozisyonu devam ettiren Kassai verdiği bu kararlarla maçın kaderi ile oynadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor