Trabzonspor karşılaşması öncesi Fenerbahçe'ye düğün krizi

Haber61 – Haber Servisi – Spor Toto Liginin 30’uncu haftasında Hüseyin Avni Aker’de Trabzonspor Fenerbahçe’yi konuk ediyor. Bu zorlu karşılaşma öncesi Sarı Lacivertli kulüp kafilesi Trabzon’da konaklamak istemedi. Pazar günü olacak karşılaşmaya Rize’de is

Trabzonspor karşılaşması öncesi Fenerbahçe'ye düğün krizi

Haber61 – Haber Servisi – Spor Toto Liginin 30’uncu haftasında Hüseyin Avni Aker’de Trabzonspor Fenerbahçe’yi konuk ediyor.

Bu zorlu karşılaşma öncesi Sarı Lacivertli kulüp kafilesi Trabzon’da konaklamak istemedi. Pazar günü olacak karşılaşmaya Rize’de istirahat ederek gelmek isteyen kafile bu ilde bir otele yerleşmek istedi. Fenerbahçe Rize'nin Derepazarı ilçesinde bir otelde yerini ayırttıktan sonra ilginç bir durum ile karşı karşıya kaldı.

‘DÜĞÜN VAR RAHATSIZ OLMAYIN’

Derepazarı’nda kalmak isteği otele rezervasyon yapan kafile sorumlusuna otel görevlisi, “Cumartesi gecesi otelimizde düğün var.” uyarısında bulundu. Bu durum üzerine ertesi günkü karşılaşmayı düşünen yöneticiler çareyi başka otel aramakta buldu. Rize’de kafileyi tam olarak ağırlayacak otel bulunamayınca iş yine Trabzon’a düştü. Kafilenin havalimanında uzak bir otelde kalmaması göz önüne alınınca Hava Limanının sonunda bulunan Ramada otelle anlaşıldı.

KARŞILAŞMADA 1495 POLİS GÖREV YAPACAK

Trabzon İl emniyet Müdürlüğü Fenerbahçe’nin Trabzon’a özel uçak ile indiğinden Rize iline kadar güvenlik tedbirleri almıştı. Kafilenin Rize’de kalmayacağı da kesinleşince bu tedbirler ortadan kaldırıldı.

Haber61.net’in edindiği bir diğer bilgiye göre; karşılaşmada güvenlik önlemi alacak polis sayısı 1495 olduğu öğrenildi. Rize, Giresun, Gümüşhane, Ordu ve Artvin’den Trabzon’a 695 polisin gelerek görev yapacağı öğrenildi.

Haber : Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler