"Trabzonspor kaos oyunu oynuyor"

Kocaman maç öncesinde konuştu

"Trabzonspor kaos oyunu oynuyor"
Süper Lig'de Trabzonspor'un karşılaşacağı Konyaspor'un teknik direktörü Aykut Kocaman maçın öncesinde açıklamalarda bulundu.

Kocaman şu ifadeleri kullandı

"Bu hafta zorlu 3 maçımız var. Hem Avrupa hem ligde. Son antrenmanlarda oyuncularımızın bazılarının sakatlık yaşamaları bizi sıkıntıya soktu. Benim için önemli olan kadro, maça başlayandan ziyade maçı bitiren kadrodur. Trabzonspor bu sene bir atılım yapma senesi olarak bakıyor. Önemli bir teknik adamı takımın başına getirdiler. Çok oyuncu gönderip yeni oyuncular aldılar. İstenilen sonuçları alamadılar. Ama bu normaldir. Düzelecektir. Onlar bu maçı dönüm maçı olarak görüyor. İki takımın farklı oyun yapıları var. Trabzonspor direk kaleye giderek kaos oyunu ile pozisyon ararken biz daha takım oyununu ortaya koyuyoruz. Baklım bugün kazanan hangi oyun olacak."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor