Trabzonspor kaleci transfer edecek mi?

Trabzonspor'da sakatlanarak sezonu kapatan Kaptan Onur'un yerine transfer yapılacağı iddiaları ortaya atılmıştı. Bu iddiaları teknik direktör Ersun Yanal açıklık getirdi.Bordo mavili takımda Onur'un ardından kaleyi teslim alan Fatih Öztürk'ün performansı

Trabzonspor kaleci transfer edecek mi?

Trabzonspor'da sakatlanarak sezonu kapatan Kaptan Onur'un yerine transfer yapılacağı iddiaları ortaya atılmıştı. Bu iddiaları teknik direktör Ersun Yanal açıklık getirdi.

Bordo mavili takımda Onur'un ardından kaleyi teslim alan Fatih Öztürk'ün performansı eleştirilmeye başlanınca basında Trabzonspor'un devre arası transfer döneminde Ochoa'yı transfer ederek açığını kaptacağı dile getirilmişti. Bu iddiların üzerine açıklama yapan bordo mavili ekibin teknik direktörü Ersun Yanal böyle bir transfer yapılmayacağını söyledi. Onur'un sakatlığının Trabzonspor için önemli bir eksik olduğunu söylerken " Onur'un yerine kaleye geçen Fatih de iyi bir kaleci ona şans verilmesini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Haber61 Spor Servisi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler