Trabzonspor kafilesi yolda kaldı

Trabzonspor kafilesini Rizespor maçı sonrası Trabzon'a getirmekte olan Ulusoy firmasına ait yolcu otobüsü  Araklı Kalecik mevkiinde arıza yaptı.Uzun süren uğraşların ardından  arızanın giderilememesi sonucu Trabzon'dan yeni bir otobüs istendi. Ancak otobü

Trabzonspor kafilesi yolda kaldı

Trabzonspor kafilesini Rizespor maçı sonrası Trabzon'a getirmekte olan Ulusoy firmasına ait yolcu otobüsü  Araklı Kalecik mevkiinde arıza yaptı.

Uzun süren uğraşların ardından  arızanın giderilememesi sonucu Trabzon'dan yeni bir otobüs istendi. Ancak otobüs gecikince devreye kaptan Hüseyin girdi. Ailesi ile birlikte Araklı'da ikamet eden takım kaptanı Hüseyin hemen babasını arayarak birkaç araç bulmasını istedi.  Baba Çimşir'in otobüsün arıza yaptığı yere yakın bir yerde ikamet etmesi nediniyle araçlar kısa sürede otobüsün arıza yaptığı yere ulaştı

Futbolcuların bir kısmı özel araçlarla binerek Araklı Kalecik mevkiinden ayrılırken Teknik Direktör Ersun Yanal ve futbolcuların bazıları ise; Araklı Trabzon hattında çalışan bir minübüse bindi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor