Trabzonspor İzmir'e İndi

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Ankaragücü ile berabere kalmalarının ardından, takım küme düşmüş gibi bir hava oluştuğunu, bu durumun oyuncularını olumsuz yönde etkilediğini belirtti.Turkcell Süper Lig'de 6. haftanın ilk maçında yarın Vestel Mani

Trabzonspor İzmir'e İndi

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Ankaragücü ile berabere kalmalarının ardından, takım küme düşmüş gibi bir hava oluştuğunu, bu durumun oyuncularını olumsuz yönde etkilediğini belirtti.

Turkcell Süper Lig'de 6. haftanın ilk maçında yarın Vestel Manisaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, özel uçakla İzmir'e geldi. Bordo-mavili ekip, daha sonra otobüsle maçın oynanacağı Manisa'ya geçerek, kampa girdi.

Teknik direktör Ziya Doğan, İzmir'de yaptığı açıklamada, Vestel Manisaspor maçı için hazır olduklarını belirtti.

Trabzonspor'un geçen hafta Ankaragücü ile berabere kalmasının ardından kentte ''inanılmaz bir hava'' oluştuğunu kaydeden Doğan, şöyle konuştu:''Ankaragücü ligin en iyi takımlarından birisi. Galatasaray ile oynadığı maçı seyrettik. Galatasaray, Ankaragücü'ne 5 net pozisyon vermiş. Böyle bir takımla içeride berabere kaldık diye inanılmaz bir hava... Şehirde sanki Trabzonspor küme düşmüş gibi bir şey var. Bu korkunç bir şey. Trabzonspor şu anda başarılı. Şunu insanlar kaçırıyor, Sivasspor maçını biz kazandık. O puanları eklerseniz, namağlup ikinci sıradayız. Böyle bir zamanda takımın sahiplenilmesi gerekirken, anormal şeylerle karşı karşıyayız.''

Takımı en iyi şekilde motive etmenin görevi olduğunu, ancak bu olumsuzluklardan futbolcuların ister istemez etkilendiğini vurgulayan Doğan, şöyle devam etti:

''Tutturmuşlar bir moda 'takım defansif oynuyor'. 3-5-2'ye girdiğimizde 5 tane ileri adam sürdüm. Nasıl seyrediyorlar, peşin hükümlülük var tabii. Biz bildiklerimizden şaşmayacağız, başarılı olacağız. Bu oyuncu kadrosuna inanıyorum. Trabzonspor çalkantıların üstesinden gelecektir.''Vestel Manisaspor'un iyi bir takım olduğunu, sahaya galibiyet için çıkacaklarını kaydeden Doğan, ''İnsanlar 3 ihtimali de kabul ederse futboldan herkes zevk alır. Yenilgiyi inanılmaz bir şey gibi gösterirsek, görüyoruz insanlar ne hale geliyor. Tasvip edilmeyecek olaylar yaşanıyor. Bunlarda suçlu aramak yanlış, herkesin sorumluluğu var'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler