Trabzonspor İstanbul'da çalıştı

Sarıyer Belediye Başkanı Yusuf Tülün, Büyükşehir Belediyespor maçı için İstanbul'a gelen Trabzonspor'a antrenman sahası tahsis ederek jest yaptı. Sarıyer Belediyesi'ne ait Zekeriyaköy 2 no'lu çim sahada 1,5 saat boyunca teknik ve taktik ağırlıklı antrenma

Trabzonspor İstanbul'da çalıştı
Sarıyer Belediye Başkanı Yusuf Tülün, Büyükşehir Belediyespor maçı için İstanbul'a gelen Trabzonspor'a antrenman sahası tahsis ederek jest yaptı.

Sarıyer Belediyesi'ne ait Zekeriyaköy 2 no'lu çim sahada 1,5 saat boyunca teknik ve taktik ağırlıklı antrenman yapan bordo-mavili takım Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde çalıştı. Trabzonsporlu futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından yarı sahada çift kale maç yaptı.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ve Genel Koordinatör Kenan Sönmez'in eşlik ettiği futbolcular, antrenman sonrası Başkan Tülün'le bir araya geldi ve jesti için teşekkür ettiler. Trabzonspor futbolcu ve yöneticileri, zeminini ve Teknik Direktör Ersun Yanal ve futbolcular, sahayı çok iyi bulduklarını ve Başkan Tülün sayesinde güzel bir antrenman yaptıklarını belirttiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor