Trabzonspor İstanbul yolcusu

Dün akşamki idmandan sonra antrenmanlarını basına kapatan bordo-mavililer, bu akşam ve yarın yapacağı idmanlarla Fenerbahçe maçının hazırlıklarını tamamlayacak. Yarın 21.25'de THY'ye ait tarifeli uçakla İstanbul'a giderek maç saatini beklemeye başlayacak

Trabzonspor İstanbul yolcusu

Dün akşamki idmandan sonra antrenmanlarını basına kapatan bordo-mavililer, bu akşam ve yarın yapacağı idmanlarla Fenerbahçe maçının hazırlıklarını tamamlayacak.

Yarın 21.25'de THY'ye ait tarifeli uçakla İstanbul'a giderek maç saatini beklemeye başlayacak bordo-mavililerde eksik oyuncu bulunmuyor.

-TRANSFER ÇALIŞMALARI-

Trabzonspor'un gündeminde bulunan Bayern Münihli Soso'nun İtalya'nın Palermo takımıyla anlaştığı bilgisinin bordo-mavili kulübe geldiği bildirildi.

Norveç'in Stabaek takımı oyuncusu Alanzinho'nun transferi konusunda görüşmelerin yapıldığı, ancak şu ana dek bir anlaşma sağlanamadığı kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor