Trabzonspor ilklerin peşinde

Ligde 11 haftalık bölümde istikrarsız sonuçlarla dikkat çeken bordo-mavililer, Orduspor karşısında galip gelerek bu sezon ilk kez art arda iki maç kazanmaya çalışacak.Geçen hafta 3 haftalık aradan sonra Akhisar Belediyespor karşısında galip gelen Karadeni

Trabzonspor ilklerin peşinde

Ligde 11 haftalık bölümde istikrarsız sonuçlarla dikkat çeken bordo-mavililer, Orduspor karşısında galip gelerek bu sezon ilk kez art arda iki maç kazanmaya çalışacak.

Geçen hafta 3 haftalık aradan sonra Akhisar Belediyespor karşısında galip gelen Karadeniz ekibi, Orduspor maçından galibiyetle ayrılması halinde bu sezon ilk kez art arda iki maç kazanmış olacak.

DEPLASMAN GALİBİYETİ YOK

Trabzonspor, bu sezon Orduspor'u yenmesi halinde ilk deplasman galibiyetini alacak ve bir başka ilki gerçekleştirmiş olacak.

Ligde bu sezon yaptığı 5 deplasman maçında 3 beraberlik, 2 yenilgi alarak galibiyet hasreti çeken Karadeniz ekibi, zorlu rakibini yenmesi halinde bu sezon dış sahadaki ilk galibiyetiyle tanışmış olacak.

Bordo-mavililer, deplasmanda Kardemir Karabükspor ve Beşiktaş ile 1-1, Fenerbahçe ile 0-0 berabere kalırken, Gaziantepspor'a 1-0, Medical Park Antalyaspor'a 2-1 mağlup olmuştu.

En son 4 Mart'ta geçen sezonun 29'uncu haftasında oynanan Beşiktaş maçını 2-1 kazanan Trabzonspor, Orduspor'u yenmesi halinde 260 gün sonra dış sahada kazanmış olacak.

JANKO, ATARSA İLK OLACAK

Trabzonspor'un kadrosuna dahil ettiği Avusturyalı golcü oyuncu Janko da Orduspor maçında ilk golünü kaydetmeye çalışacak.

Son haftalarda ilk 11'de forma şansı bulan ve geçen hafta Akhisar Belediyespor maçında 1 asist yapan Janko, Orduspor karşısında gol atması halinde bordo-mavili takım forması altında ilk golünü atmış olacak.

MUHTEMEL 11

Trabzonspor'da teknik direktör Güneş'in karşılaşmaya Onur, Serkan, Giray, Bamba, Emerson, Sapara, Colman, Adrian, Yasin, Halil ve Janko 11'i ile sahaya çıkması bekleniyor.

Bordo-mavililerde 3'er sarı kartı bulunan Yasin, Janko ve Zokora kart görmesi halinde gelecek hafta ligde Eskişehirspor ile yapılacak karşılaşmada takımdaki yerlerini alamayacaklar.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor