Trabzonspor ilk maçlarda sıkıntı yaşıyor

Şampiyonluk yarışının kızışacağı kinci yarıda takımlar şampiyon olabilmek için her şeylerini ortaya koyacaklar.  Bu nedenle takımlar ikinci yarının ilk maçlarını kazanmak çok önemli.Peki, zirve yarışına kredisi az olan İstanbul’un büyük takımları ve şampi

Trabzonspor ilk maçlarda sıkıntı yaşıyor

Şampiyonluk yarışının kızışacağı kinci yarıda takımlar şampiyon olabilmek için her şeylerini ortaya koyacaklar.  Bu nedenle takımlar ikinci yarının ilk maçlarını kazanmak çok önemli.

Peki, zirve yarışına kredisi az olan İstanbul’un büyük takımları ve şampiyonluk potasına girmeye çalışan Trabzonspor, son 10 sezonda ikinci yarı maçlarına nasıl başladı? Ersun Yanal’ın çalıştırdığı Trabzonspor son 10 sezonda çıkılan 10 maçta sadece 3 galibiyet alabilirken rakiplerine 13 puan hediye etti. Bordo mavililer bu maçlarda 13 gol atıp kalesinde 14 gol gördü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler