Trabzonspor ile sözleşmesi feshedilen oyuncu imzayı attı - Bakın neler söyledi

Trabzonspor ile sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilen oyuncu yeni takımına imza attı.

Trabzonspor ile sözleşmesi feshedilen oyuncu imzayı attı - Bakın neler söyledi

Trabzzonspor ile sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilen Aytaç Kara Bursaspor ile sözleşme imzaladı.

2014-2015 sezonu ara transfer döneminde Eskişehirspor’dan Trabzonspor’a transfer olan, iki sezon bordo mavili formayı giymesi sonrasında 2017-2018 sezonu başında Yeni Malatyaspor’a kiralanan Aytaç Kara sezon sonunda Trabzonspor’a geri dönmüştü.

25 yaşındaki futbolcu ile yapılan görüşmeler sonrasında geçtiğimiz günlerde sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilen Aytaç Kara, Bursaspor ile anlaştı.

Düzenlenen törenle Bursaspor'a imza atan Aytaç Kara, yaptığı açıklamada “Bu sezon güzel bir uyum içerisinde takım olarak Bursaspor'u hak ettiği yere getiririz. Başkanımın da dediği gibi Trabzonspor’dan bonservisimi elime almıştım. Görüştüğümüz 4-5 kulüp vardı. Ve Bursaspor’dan maddi anlamda daha fazla teklif getiren takımlar vardı. Ama benim şu anki önceliğim maddi değildir. Çünkü ben, hedefi olan bir futbolcuyum. Bu hedeflerime de inşallah Bursaspor’a katkı vererek, sonra da A Milli Takım formasıyla sırtıma geçirerek gerçekleştiririm. Hep birlikte bu büyük camiayı ayağa kaldıracağımıza inanıyorum. Çok önemli ve değerli oyuncular var takımın içerisinde. Yeni gelecek arkadaşlarımız da olacak. Hep birlikte bunu başaracağımıza inanıyorum. Zaten beni yakından tanıyanlar bilir. Bursaspor camiası benim için önemlidir. Gerçekten de hep oynamak istediğim bir kulüptür. Allah’a şükür bugüne nasip oldu. O taraftarın Bursapor’a desteği, Bursa’nın arkasında olması gerçekten ileri iten bir güç olmuştur. Bu sene de taraftarımız her zaman arkamızda oldukça, ben sahamızda hiçbir sıkıntı yaşayacağımıza inanmıyorum. İnşallah bu sene hep birlikte oluruz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor