"Trabzonspor ile Sivas yarışır"

Ünsal'ın lig yorumuna göre, Trabzonspor ile Sivasspor şampiyonluk için yarışacak, ipi de bu iki takımdan biri göğüsleyecek.. Diğer İstanbul takımları ise birbirlerini geçmek için yarışacaklar.. Sivasspor'a Türkiye'nin her yerinden büyük destek olduğunu if

"Trabzonspor ile Sivas yarışır"

Ünsal'ın lig yorumuna göre, Trabzonspor ile Sivasspor şampiyonluk için yarışacak, ipi de bu iki takımdan biri göğüsleyecek..

Diğer İstanbul takımları ise birbirlerini geçmek için yarışacaklar..

Sivasspor'a Türkiye'nin her yerinden büyük destek olduğunu ifade eden Ünsal, ''Hatta çok açıkça söyleyebilirim. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş taraftarları bile 'ya Sivasspor, ya Trabzonspor şampiyon olsun' diyorlar. Yani her iki takıma da büyük destek var. Hem de büyük takımların taraftarlarından'' diye konuştu.

-''ŞAMPİYONLUKTA SİVASSPOR VE TRABZONSPOR YARIŞIR''-
Şampiyonlukta Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş takımlarına şans tanımadığını ifade eden Ünsal, şöyle devam etti:
''Yukarıda biz Trabzonspor ile yarışa devam edeceğiz, şu anda, 20. hafta itibariyle durum onu gösteriyor. Trabzonspor ile Sivasspor şampiyonluk, birincilik yarışına devam edecekler, aşağıdaki 3  takım da birbirlerini geçmeye çalışacaklar. Trabzonspor ile Sivasspor şampiyonluk için yarışır, diğer  büyük takımlar da birbirlerini geçmek için yarışırlar. Çünkü 3 takımın durumu da bu sene çok fazla iyi görünmüyor, çok dengesiz sonuçlar alıyorlar. Bir haftaları bir haftalarına uymuyor. Onun için şu anda istikrarlı görünen iki takım da Sivasspor ve Trabzonspor. Şampiyonluk yarışını bu iki takımdan biri göğüsler. Ama inşallah göğüsleyen taraf biz oluruz.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor