Trabzonspor İdam Ediliyor

Trabzonspor Sivasspor maçıyla ilgili dün akşam saatlerinde Futbol Federasyonu Hukuk Kurulu'nun idam fermanı gibi raporu ortaya çıktı.Hukuk kurulu'nun yönetim kuruluna gönderdiği raporda Trabzonspor-Sivasspor maçında yaşanan olayların önlenemediğini ileri

Trabzonspor İdam Ediliyor

Trabzonspor Sivasspor maçıyla ilgili dün akşam saatlerinde Futbol Federasyonu Hukuk Kurulu'nun idam fermanı gibi raporu ortaya çıktı.

Hukuk kurulu'nun yönetim kuruluna gönderdiği raporda Trabzonspor-Sivasspor maçında yaşanan olayların önlenemediğini ileri sürerek taraftarın saha içine girip darp yaptığını güvenlik önlemlerinin alınamadığını ve tüm olaylardan Trabzonspor'un sorumlu olduğunu ileri sürdü. Kurul, Futbol Müsabakası talimatı 29 A/B maddesine göre Trabzonspor'un 3-0 hükmen yenik ilan edilmesini tavsiye etti.

Futbol federasyonu Hukuk Kurulu'nun idam fermanı bu kararla kalmadı. Kurul ayrıca infaz edilen Trabzonspor'un ipe çekilmesini de önerdi, ayrıca Yönetim kurulunun Türkiye ve Avrupa'daki maçlardan örnekler alarak Bordo-Mavili takımın 3 puanının silinebileceği yönünde bir karar vermesini istedi. Trabzonspor üzerinde yazılan senaryo için sahne bugün oynanacak. Trabzon'un her zaman omzunda taşıdığı Ulusoy ve ekibi Trabzon tarihine kaydedilecek bir karar verilecek.

Günebakış

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor